vineri, 18 septembrie 2009

Top popcorn

Avand in vedere ca asta este prima zi de weekend de cand a inceput scoala, m-am decis sa-mi mai improspatez creierul cu informatii noi. Un termen peste care tot dau este popcorn. Nu, nu se refera la floricelele de porumb, ci la un nou tip de jocuri ce devin din ce in ce mai populare. Nu este un termen stiintific, caci nu reprezinta un nou tip de joc suprem, cum au fost botezate StarCraft, World of Warcraft, Fallout 3, Warcraft III sau GTA San Andreas. Jocuri de popcorn (sa nu fie confundate cu jocuri de cacao) sunt jocuri de orice tip, de la strategie la pac-pac, dar care te tin in priza si care sunt caracterizate de tendinta jucatorilor de a se juca online pana la 2 AM cu punga de popcorn langa ei. Asa ca m-am decis sa va prezint top 5 jocuri de popcorn!

NOTA: nu sunt notate de la cel mai prost la cel mai bun, ci de la cel care iti vine in minte mai greu la cel care-l recunosti imediat.

NUMARUL 5: GEARS OF WAR 2

Primul lucru ciudat la acest joc este ca, desi e numai al doilea din serie, este deja la fel de faimos ca GTA IV sau Warcraft (buturuga mica rastoarna carul mare:). Povestea e simpla: tu esti om, ei sunt monstri urati, ei sunt greu de ucis, tu ai o mitraliera care in loc de baioneta are o mini-drujba, ei sunt de profesie prosti, tu zugravesti blocuri intregi cu matele lor. Partea cea mai faina este multiplayer-ul, care in conformitate cu noul trend, innoieste vechiul: in loc de pac-pac 2D, ai pac-pac-pac-pac-pac 3D, cu grafica super, drujba pomenita mai sus, arme cu rezultate anormal de asemanatoare cu cele ale unui abator. Sugestia mea: faceti provizii de pocorn!

NUMARUL 4: WORLD OF WARCRAFT

Ati auzit de el. Ii cunoasteti numele. Ati jucat Warcraft III. E MMORPG cu cele mai mari incasari din istorie. Doamnelor si domnilor -> WoW. Cand combini o franciza arhicunoscuta cu un sistem bun RPG, cu o grafica de desene animate si cu Undead, esti pe cale spre faima, puiule! Nu m-am jucat vreodata WoW, nu pot zice ca sunt un fan (nu-mi place sa platesc taxa lunara), dar va pot spune ca e un joc demn de popcornul dumneavoastra! Si desi as putea povesti despre el pagini intregi, probabil stiti deja mai totul despre regele online-ului, inegalabilul si prea-scumpul nostru joc.

NUMARUL 3: GTA IV

Poreclit de cei din Spitalul de Terapie Psihiatrica din New York Mesia jocurilor (asta inseamna ca GTA III, Vice City si San Andreas sunt cei trei magi de la Rasarit, Rockstar Games e Maica Maria si Hillary Clinton e regele Irod), sugestia subsemnatului este sa va bagati online, si sa va scoateti creierul din priza, lasand corpul prada dezinhibarii prezente in joc. Nu ai nevoie de mai mult de o mitraliera, un pic de talent la condus si un mafiot pe care sa scrie Svaiter de vanzare. Asteptati sa fie ciuruit. Restul vine de la sine.

NUMARUL 2: STARCRAFT

Daca m-as intalni vreodata cu un domn mai in varsta (aprox. 50 de ani) i-as pune patru intrebari: Unde ai fost cand astronautii au pasit pe luna in '69? Unde ai fost cand a cazut Zidul Berlinului? Unde ai fost cand s-au daramat Turnurile Gemene? Unde ai fost cand s-a lansat StarCraft? Jocul de strategie care a facut istorie este inca foarte popular (inca se practica turneu online StarCraft; sud-coreenii castiga ca intotdeauna):, atragand milioane de oameni din toata lumea, mai ales ca se apropie StarCraft II!

NUMARUL 1: CounterStrike

Mai trebuie sa discutam despre el? Cel mai legendar shooter dintre toate e inca pe locul 1. Fie ca esti terorist sau counter-terorist, fie ca folosesti kalashul sau fragul, jocul acesta este pe gustul tuturor, fiind recomandat de aproape fiecare firma de popcorn si de chipsuri (pentru omul ocupat, conform reclamei). Daca as fi voi, as inchide blogul si m-as apuca de impuscat; ziua are numai 24 de ore!

In concluzie sa speram ca v-am dat niste sfaturi utile despre jocuri si popcorn, asa ca va puteti juca online acum in liniste... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu