vineri, 9 octombrie 2009

Adrenalina si sange

Printr-un set de circumstante aleatorii am gasit pe YouTube o sectiune ce cuprinde cateva videouri facute de Machinima, facand parte din categoria "Top 10...". Plictisit de scoala si fara altceva de lucru, m-am gandit sa verific cele mai bune arme din Fallout 3, respectiv din toate jocurile. Interesant... Am verificat si videourile cu Halo 3 si ODST. Atragator... Pana la urma am verificat videoul cu top 10 moduri de a muri in Resident Evil 5. Ce oameni bolnavi... Cat sange... Cate moduri... Oricum, rezultatul a fost ca am tremurat pentru tot restul zilei, am avut cosmaruri la noapte si acum, cu mana tremuranda, va dau link-ul. Have fun:

http://www.youtube.com/watch?v=aL6NsdNhoYo

Asa ca in spiritul acestui blog ma voi folosi de aceasta ocazie ca sa va prezint top 5 momente memorabile din Fallout 3 (ma joc pe el acuma asa ca va voi mai bate la cap cu el):                            

5. Mothership Zeta

In al cincilea add-on, vei primi un semnal ciudat de la o nava spatiala cazuta in padure, de unde vei fi teleportat... pe o nava extraterestra! Impreuna cu ceilalti captivi (printre care o fetita rapita pe vremea razboiului, un medic de pe vremea razboiului cu China, o mercenara, un desperados din Vestul Salbatic si un samurai!) puteti astepta disecarea dureroasa, sau puteti evada si lupta cu omuletii verzi folosindu-le propriile arme! Imaginati-va bastonul electric, armele laser si mitraliera plasmatica... Oooh...!

4. Asaltarea laboratorului subteran

In al patrulea add-on, Point Lookout, vei calatori spre zona mlastinoasa si uitata de lume a rezervatiei naturale, acuma teritoriul mutantilor deformati, triburilor salbatice si a misteriosului fruct punga. Impreuna cu zombie-ul britanic Desmond, vei asalta in ultima misiune laboratorul subteran al rivalului, Profesorul Calvert. Doar ca inamicul e un creier intr-un borcan cu abilitati psihice. Ooops! Poti alege de partea cui sa fii, ca sa nu mai spunem de recompense...

3. Asaltarea Proiectului Puritate

In povestea principala, tatal tau lucra la Proiectul Puritate, o masinarie care avea sa purifice toata apa iradiata. O problema: s-au bagat tipii rai (ca intotdeauna), tati a murit, tu a trebuit sa-ti croiesti drum printr-o instalatie subterana sa iei un aparat special ce activeaza Proiectul si intr-un final il recuceresti cu stil. Adica cu o armata de soldati in spatele tau, condusi de tine si de un robot de 3 etaje ce scoate lasere din ochi. Adversarii: soldati in armura amplasati langa rau plus elicoptere cu bombe... Sa inceapa distractia...

2. Aleea Calmului (Tranquility Lane):

Tatal tau s-a dus in secret in instalatia subterana 112 ca sa gaseasca notite cu privire la aparatul special de mai sus. Ce a gasit a fost un profesor nebun batran de 200 ani prins intr-o realitate virtuala unde tortureaza oameni... sub forma unei fetite... LOL. Asa ca intri si tu in simulare unde poti sa omori intr-un mod crud oamenii nevinovati, sa ii eliberezi din suferinta sau ambele! Plus ca poti sa vorbesti cu fetita care isi schimba vocea de la una dragalasa la una de barbat. HFS!

1. Cantenbury Commons:

Primul lucru pe care il gasesti in oras e o confruntare dintre o femeie nebuna ce controleaza furnici si un barbat si mai nebun ce controleaza roboti (pardon, sunt supereroi). Dupa o lupta scurta, primesti sarcina de a-i opri; cum e alegerea ta: omoara-i, convinge-i sa renunte, sau omoara-l pe unul, i-ai costumul si da-l la celalalt pentru o arma speciala! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu